Розробка мікроконтролерного блока керування зарядного пристрою електромобіля - Власюк, Євген Олександрович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2023)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 96 сторінках, містить 29 ілюстрації, 3 додатки та 32 використаних джерела. В бакалаврській роботі виконано розробка та створення електричної схеми для реалізації мікроконтролерного блока керування зарядного пристрою електромобіля за допомогою електронного сервісу EasyEDA Розроблена та протестована принципова схема роботи зарядного пристрою для електромобіля в програмному середовищі Flowcode , та на її базі згенеровано Hex cod , C-cod та файл для Assembler . Розібрані основні правила з охорони праці та безпеки при обслуговувані та ремонті електроустановок користувачів .

ENG: The Bachelor's thesis is made on 96 pages, contains 29 illustrations, 3 appendices and 32 sources used. In The Bachelor's thesis, an electrical circuit was developed and created for the implementation of a microcontroller control unit for an electric car charger using the EasyEDA electronic service A schematic diagram of the operation of an electric car charger in the Flowcode software environment was developed and tested , and Hex cod , C-cod, and a file for Assembler were generated on its basis . The basic rules on labor protection and safety during maintenance and repair of electrical installations of users are analyzed .
Development of the Microcontroller Control unit for an Electric Vehicle's Charger
Keywords: електромобіль; зарядний пристрій; програмний код; мікроконтролер; ШІМ сигнал; electric car; charger; program code; microcontroller; PWM signal; ВКР; КЕТЕМ; TECHNOLOGY; TECHNOLOGY::Electrical engineering, electronics and photonics