Контроль маневрових переміщень у зоні сортувальної гірки - Косорига, Юрій Олександрович (УкрДУЗТ, Харків, 2011)
UK: У рамках ІУК СГ пропонується підсистема автоматизованого контролю перестановок окремих( груп ) вагонів у вхідній горловині сортувального парку.

RU: В рамках ИУК СГ предлагается подсистема автоматизированного контроля перестановок отдельных (групп) вагонов во входной горловине сортировочного парка.

EN: As part of information system proposed automated control rearrangements of individual in the car park entrance mouth sorting.
Контроль маневровых передвижений в зоне сортировочной горки
Keywords: ІУК СГ; інформаційно-керуючий комплекс; информационно-управляющий комплекс; nformation and control complex; сортувальна гірка; сортировочная горка; sorting hill; інвентарні номери; инвентарные номера; inventory numbers; розформування складів; расформирования составов; dissolution of storage; маневрові переміщення; маневровые передвижения; shunting movements; контроль; control; КЕОМ