Вибір раціонального варіанту перебудови кривих та застосування соціально-психологічних забезпечень - Грищенко, Анна Сергіївна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 44 сторінках, містить 25 ілюстрації та 13 використаних джерел. В бакалаврській роботі виконано аналіз технічного стану ділянки Ковель – Чарторийськ. Для аналізу використовувались статистичний аналіз, дані з рейко-шпало-баластової карти і результати обслідування дистанції колії для визначення параметрів плану й поздовжнього профілю. Були виконанні тягові розрахунки з використанням програми MoveRW. Проведено аналіз інфраструктури, поздовжнього профілю і плану лінії, установлені причини, що стримують підвищення швидкостей руху. Запропоновані заходи, що дозволяють підвищити швидкість руху, також розроблені заходи перебудови кривих. Дослідження ґрунтуються на аналізі фактичних даних поздовжніх профілів ділянки, обмежень швидкостей руху, які закладено до графіка руху поїздів. Розрахунки виконано на ЕОМ з застосуванням програм MoveRW, RWPlan, Microsoft Excel.

ENG: The bachelor's thesis is completed on 44 pages, contains 25 illustrations and 13 used sources. The bachelor's thesis analyzed the technical condition of the Kovel - Chartoryysk section. The analysis used statistical analysis, data from the rail-sleeper-ballast map and the results of the track distance survey to determine the parameters of the plan and longitudinal profile. Traction calculations were performed using the MoveRW program. An analysis of the infrastructure, longitudinal profile and line plan was carried out, the reasons that hinder the increase in movement speeds were established. Measures were proposed to increase movement speeds, and measures for restructuring curves were also developed. The research is based on the analysis of actual data on the longitudinal profiles of the section, speed restrictions, which are included in the train schedule. The calculations were performed on a computer using the MoveRW, RWPlan, Microsoft Excel programs
Choosing a Rational Option for Restructuring Curves and Applying Socio-psychological Support
Keywords: залізничний транспорт; швидкість; радіус; земляне полотно; зсуви; соціально-психологічні технології; формування стресостійкості військовослужбовців; railway transport; speed; radius; roadbed; landslides; socio-psychological technologie; formation of stress resistance of military personnel; ВКР; КТІ; TECHNOLOGY