Образ хати у повісті Б. Харчука “Коляда”: ретроспективний аспект (препринт) - Накашидзе, Ірина Сергіївна (Науковий вісник інноваційних технологій, 2014)
UKR: Стаття присвячена дослідженню "малої" прози Б. Харчука. Увага зосереджена на особливостях художнього розкриття образу хати у повісті "Коляда" у ретроспективному аспекті.

RUS: Статья посвящена исследованию "малой" прозы Б. Харчука. Внимание сосредоточено на особенностях художественного раскрытия образа дома в повести "Коляда" в ретроспективном аспекте.

ENG: The article is devoted to the research of B. Harchuk's "small" prose. The focus is made on the features of the artistic of opening the house image in the story "Koliada" in the retrospective aspect.
Образ дома в повести Б. Харчука "Коляда": ретроспективный аспект (препринт)
Image of the House in B. Harchuk's Story "Koliada": Retrospective Analysis (preprint)
І. Накашидзе: ORCID 0000-0002-7816-2339
Keywords: мотив руйнації роду; ретроспекція; мотив разрушения рода; ретроспекция; motif of family destruction; retrospection; КУ