Навчально-методичні рекомендації до виконання розділу «Охорона праці та захист навколишнього середовища» у випускних кваліфікаційних роботах для студентів усіх спеціальностей (бакалаврський та магістерський рівень) - Єрьомін, Олександр Олегович; Суліменко, Сергій Євгенійович; Сухарева, Марина Віталіївна; Мєшкова, Анжеліка Геннадіївна; Баранова, Тетяна Євгеніївна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для використання студентами усіх спеціальностей при виконанні розділу «Охорона праці та захист навколишнього середовища» у кваліфікаційних роботах ОКР «бакалавр», «магістр». Викладено мету, вимоги щодо структури, змісту, обсягу та оформлення розділу. Призначені для студентів усіх спеціальностей.
О. Єрьомін: ORCID 0000-0001-8306-578X; С.Суліменко: ORCID 0000-0001-5755-3093
Keywords: навчально-методичні рекомендації; кваліфікаційні роботи; охорона праці; охорона довкілля; техніка безпеки; пожежна профілактика; умови праці; вплив довкілля; 1925; КЕТтаОП (ІПБТ); SOCIAL SCIENCES; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education