Ознаки інтелектуальності штучних інформаційних систем - Решетілова, Оксана Михайлівна; Андреєва, О. А. (Український державний університет науки і технологій, Навчально-науковий інститут «Інститут промислових та бізнес-технологій», Дніпро, 2022)
UKR: Розглядається роль та місце штучного інтелекту у сучасному інформаційному просторі, висвітлюються ознаки інтелектуальності штучних інформаційних систем.

ENG: The role and place of artificial intelligence in the modern information space is considered, the signs of intelligence of artificial information systems are highlighted.
Signs of Intelligence of Artificial Information Systems
О. Решетілова: ORCID 0000-0002-7975-0773
Keywords: інтелектуальні інформаційні системи; штучний інтелект; інформаційні технології; інформаційний простір; intelligent information systems; artificial intelligence; information technologies; information space; КДІД