Спосіб контролю сходу стиків тонального рейкового кола - Романцев, Іван Олегович (ДП “Український інститут промислової власності”, Київ, 2012)
UKR: Спосіб контролю сходу стиків тонального рейкового кола, при якому реалізують знеструмлення колійного реле на релейному кінці при сході ізолюючих стиків та потраплянні сигнального струму в суміжне рейкове коло. Крім того, на суміжному кінці рейкового кола підключені реагуючі елементи шунтують сигнал рейкового кола та зменшують його корисну потужність, що потрапляє на релейний кінець.
Method for Control of Convergence of Joints of Track Circuit
Keywords: МПК B61L 25/06; залізнична автоматика; стан колії; рейкові кола; схема контролю сходу; патент; КАТЗ