Тези ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Енергооптимальні технології перевізного процесу» - (:unkn) unknown (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2017)
UK: У збірнику наведені тезі доповідей ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Енергооптимальні технології перевізного процесу», яка відбулась 22-26 травня 2017 р. у м. Львів. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів та студентів. Тези доповідей друкуються на мові оригіналу у редакції авторів.

RU: В сборнике приведены тезисы докладов II-й Международной научно-практической конференции «Энергооптимальные технологии перевозочного процесса», которая состоялась 22-26 мая 2017 г. во Львове. Сборник предназначен для научно-технических работников железных дорог, предприятий транспорта, преподавателей высших учебных заведений, докторантов, аспирантов и студентов. Тезисы докладов печатаются на языке оригинала в редакции авторов.
Тезисы ІІ-й международной научно-практической конференции «Энергооптимальные технологии перевозочного процесса»
Abstracts the second international scientific-practical conference "The Optimal Energy Technology of Transportation Process"
Keywords: енергооптимальні технології; перевізний процес; залізниці; підприємства транспорту; энергооптимальные технологии; перевозочный процесс; железные дороги; предприятия транспорта; optimal energy technology; transportation process; railways; transport enterprise