Конференція «Розвиток теорії та практики функціонування залізничних станцій та вузлів» пам’яті професора Миколи Романовича Ющенка - Вернигора, Роман Віталійович (ТОВ «ЦІТУ», Харків, 2015)
UKR: В грудні 2014 року ДНУЗТ відзначав 110-ту річницю з дня народження професора Ющенка М. Р., який 13 років був ректором та 35 років очолював кафедру «Станції та вузли». В рамках заходів, присвячених цій даті, в університеті відбулась науково-практична конференція «Розвиток теорії та практики функціонування залізничних станцій та вузлів». На пленарному засіданні конференції були заслухані доповіді, присвячені життєвому шляху професора Ющенка М. Р., а на засіданні наукової секції представлені доповіді щодо наукових напрямків вирішення актуальних проблем у роботі залізничних станцій України.

RUS: В декабре 2014 года ДНУЖТ отмечал 110-ю годовщину со дня рождения профессора Ющенко Н. Р., который 13 лет был ректором и 35 лет возглавлял кафедру «Станции и узлы». В рамках мероприятий, посвященных этой дате, в университете прошла научно-практическая конференция «Развитие теории и практики функционирования железнодорожных станций и узлов». На пленарном заседании конференции были заслушаны доклады, посвященные жизненному пути профессора Ющенко Н. Р., а на заседании научной секции представлены доклады по научным направлениям решения актуальных проблем в работе железнодорожных станций и узлов Украины.

ENG: At December 2014 DNURT noted 110-th anniversary since birth day of the professor Yuschenko N.R., who 13 years was a rector and 35 years headed the pulpit "Stations and nodes". Within the framework of action, denoted this date, in university passed scientifically-practical conference "Development to theories and practical of the operation railway stations and nodes". On plenary sessions of the conferences were reports, denoted life way of the professor Yuschenko N.R., and on meeting of the scientific section are presented reports on scientific directions of the decision of the actual problems in work railway stations and nodes of the Ukraine.
Конференция «Развитие теории и практики функционирования железнодорожных станций и узлов» памяти профессора Николая Романовича Ющенко
Conference "Development to Theories and Practical of the Operation Railway Stations and Nodes" of Memory of the Professor Nikolay Romanovich Yuschenko
Р. Вернигора: ORCID 0000-0001-7618-4617
Keywords: професор Ющенко; науково-практична конференція; залізнична станція та вузол; профессор Ющенко; научно-практическая конференция; железнодорожная станция и узел; professor Yuschenko; scientifically-practical conference; railway station and nodе; КСВ