Оптимізація корозійних процесів : навчально-методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Голуб, Ірина Валеріївна; Біла, Олена Вікторівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: Навчально-методичні рекомендації розроблені з метою ознайомлення студентів з вимогами щодо змісту, виконання, оформлення та захисту курсових робіт. В методичних рекомендаціях розкрито основні етапи написання курсових робіт в Українському державному університету науки і технологій ІПБТ, вимоги щодо їх змісту та оформлення. Навчально-методичні рекомендації призначені для викладачів-керівників курсових робіт та студентів спеціальності 136 – металургія ОПП «Захист металів від корозії» (магістерський рівень) денної та заочної форм навчання.
Електронне видання В авторській редакції І. Голуб: ORCID 0000-0002-0072-1460
Keywords: навчально-методичні рекомендації; курсові роботи; магістерський рівень; структура курсової роботи; оформлення; металургія; обробка металів; технологія захисту металу; математичні моделі; 2009; КПМ і ЗМ; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Metallurgical process and manufacturing engineering