Обґрунтування вибору технології виконання капітального ремонту автомобільної дороги - Соколова, Ганна Валеріївна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: Магістерська дипломна виконана на 79 сторінках, містить 13 ілюстрацій, 7 таблиць та 19 джерел. У магістерській роботі проведено огляд наукових досліджень щодо технологій виконання капітального ремонту. Наведено результати розрахунку різних типів дорожнього одягу на етапі проектування застосовуюи різні технології будівництва. Проаналізовано технічні та економічні аспекти чотирьох варіантів дорожнього одягу. За результатами виконаних розрахунків наведено рекомендації щодо обґрунтування найбільш раціонального варіанту дорожнього одягу та надана оцінка надійності їхньої роботи.

ENG: The master's thesis is completed within 79 pages, comprising 13 illustrations, 7 tables, and 19 sources. The thesis conducts a review of scientific research on technologies for performing major road repairs. Results of calculating various types of road pavement at the design stage using different construction technologies are provided. Technical and economic aspects of four pavement options are analyzed. Based on the calculation results, recommendations are given for justifying the most rational pavement option, and an assessment of their reliability is provided.
Justification of Choosing the Technology for Carrying out a Major Overhaul of a Road
Keywords: дорожній одяг; «холодний ресайклінг»; автодорожнє покриття; надійність дорожнього покриття; road pavement; cold recycling; pavement; pavement reliability; ВКР; КТІ; TECHNOLOGY