Розробка системи захисту рейкових кіл від електромагнітного впливу контактної мережі суміжної колії - Щека, Вадим Ігорович; Завгородній, Олександр Вікторович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2011)
UK: В статті розглянуто побудову та принцип дії системи захисту рейкових кіл від електромагнітних завад. Проведена оцінка економічна ефективність впровадження системи.

RU: В статье рассмотрены построение и принцип действия системы защиты рельсовых цепей от электромагнитных помех. Проведена оценка экономической эффективности внедрения системы.

EN: The construction and operation principle of track circuit protection system from electromagnetic hindrances have been considered in the article. The cost efficiency of introducing the system has been estimated.
Разработка системы защиты рельсовых цепей от электромагнитного влияния контактной сети смежной пути
The Development of Safety System for Track Circuits from Electromagnetic Influence in Overhead System of Adjacent Track
В. Щека: ORCID 0000-0002-2184-2827
Keywords: система захисту рейкових кіл від електромагнітних завад; побудова та принцип дії; вплив контактної мережі суміжної колії; економічна ефективність впровадження; система защиты рельсовых цепей от электромагнитных помех; построение и принцип действия; влияние контактной сети смежного пути; экономическая эффективность внедрения; track circuit protection system from electromagnetic hindrances; construction and operation principle; effect of contact network of adjacent track; cost efficiency of introduction; КАТЗ