Регулирование магнитных потоков тяговых электрических машин при их взаимном нагружении - Афанасов, Андрей Михайлович (ДЕТУТ, 2011)
RUS: В статье приведены принципы регулирования магнитных потоков тяговых электрических машин при их испытании путем взаимной нагрузки с использованием одного источника электрической или механической мощности.

UKR: У статті приведені принципи регулювання магнітних потоків тягових електричних машин при їх випробуванні шляхом взаємного навантаження з використанням одного джерела електричної або механічної потужності.

ENG: The article presents the principles of regulation of the magnetic fluxes of traction electrical machines at their trial by mutual load with a single source of electrical or mechanical power.
Регулювання магнітних потоків тягових електричних машин при їх взаємному навантаженні
Regulation of the Magnetic Fluxes of Traction Electric Cars in their Relative Loading
А. Афанасов: ORCID 0000-0003-4609-2361
Keywords: электрическая машина; испытание; взаимная нагрузка; магнитный поток; регулирование; електрична машина; випробування; взаємна навантаження; магнітний потік; регулювання; electric car; the test; load mutual; magnetic flux; regulation; КЕРС