Вплив похибки гальмування відчепів та ухилу сортувальних колій на витрати, які пов’язані з осаджуванням і пошкодженням вагонів - Журавель, Вячеслав Вікторович (Донецький інститут залізничного транспорту Української деравної академії залізничного транспорту, м. Донецьк, 2013)
UK: У статті наведено результати дослідження впливу похибки гальмування відчепів та ухилу сортувальних колій на витрати, які пов’язані з осаджуванням вагонів на цих коліях та їх пошкодженням через перевищення нормованої швидкості підходу, а також надано його якісну оцінку.

RU: В статье представлены результаты исследования влияния погрешности торможения отцепов и уклона сортировочных путей на расходы, связанные с осаживанием вагонов на этих путях и их повреждением из-за превышения нормативной скорости подхода, а также дана его качественная оценка.

EN: In article results of research of influence of error of braking of cuts and slope of sorting track on the charges connected with an upsetting of wagons on these track and their damage because of excess of standard speed of approach are presented, and also its quality assessment is given.
Влияние погрешности торможения отцепов и уклона сортировочных путей на расходы, связанные с осаживанием и повреждением вагонов
The Influence of Error of Braking of Cuts and Slope of Sorting Track on the Charges Connected With an Upsetting and Damage of Wagons
В. Журавель: ORCID 0000-0001-7338-4584
Keywords: сортувальна гіркa; осаджування; пошкодження; витрати; сортировочная горка; осаживание; повреждение; расходы; sorting hump; upsetting; damage; charges; КСВ