Исследование автоматического регулятора скорости порожних вагонов при их скатывании от вагоноопрокидывателя - Соловьёв, Валерьян Борисович (Днепропетровский институт инженеров железнодорожного транспорта, 1973)
RU: Разработан принцип действия и структурно-функциональная схема импульсно-релейного регулятора скорости в системе автоматического управления сортировкой вагонов при их уборке от вагоноопрокидывателя.

UK: Розроблено принцип дії та структурно-функціональна схема імпульсно-релейного регулятора швидкості в системі автоматичного управління сортуванням вагонів при їх збиранні від вагоноперекидача.
Дослідження автоматичного регулятора швидкості порожніх вагонів при їх скачуванні від вагоноперекидача
Keywords: сортировочные горки; регулирование скорости; тормозные средства; импульсно-релейные регуляторы; сортувальні гірки; регулювання швидкості; гальмівні засоби; імпульсно-релейні регулятори; sorting roller coaster; speed control; brakes; pulse-relay controllers