Дослідження економічної доцільності автомобільних перевезень - Нестеренко, Галина Іванівна; Музикін, Михайло Ігорович; Сакаль, Ольга Михайлівна; Жабокрик, Б. В.; Цьомка, Р. О. (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, м. Сєвєродонецьк, 2020)
UKR: Перевагою автомобільного транспорту над іншими є можливість доставки вантажів від дверей до дверей, що значно скоротить час доставки вантажу без необхідності перевантажування з одного виду транспорту на інший. Ефективність діяльності автотранспортної системи на сьогоднішній день залежить від результативності та розвитку взаємовідносин перевізника і споживача транспортних послуг, виходячи з цього, метою роботи є обґрунтування системи оцінювання ефективності й розвитку автотранспортної галузі.

RUS: Преимуществом автомобильного транспорта перед другими является возможность доставки грузов от дверей до дверей, что значительно сократит время доставки груза без необходимости перегрузки с одного вида транспорта на другой. Эффективность деятельности автотранспортной системы на сегодняшний день зависит от результативности и развития взаимоотношений перевозчика и потребителя транспортных услуг, исходя из этого, целью работы является обоснование системы оценки эффективности и развития автотранспортной отрасли.

ENG: The advantage of road transport over others is the possibility of delivery of goods from door to door, which will significantly reduce the time of delivery of goods without the need for reloading from one mode of transport to another. The efficiency of the road transport system today depends on the effectiveness and development of the relationship between the carrier and the consumer of transport services, based on this, the purpose of the work is to substantiate a system for assessing the effectiveness and development of the road transport industry.
Исследование экономической целесообразности автомобильных перевозок
Research of Economic Feasibility of Road Transport
Г. Нестеренко: ORCID 0000-0003-1629-0201, M. Музикін: ORCID 0000-0003-2938-7061
Keywords: автомобільний транспорт; система оцінки ефективності; витрати; автомобильный транспорт; система оценки эффективности; расходы; road transport; efficiency assessment system; costs; КУЕР; КІТ