Пристрій захисту силових кіл електрорухомого складу на новій елементній базі - Карзова, Оксана Олександрівна (НТУ ХПІ, Харків, 2011)
UK: У статті представлено стенд для дослідження працездатності захисного пристрою на новій елементній базі для ланцюгів тягових двигунів електрорухомого складу постійного струму.

RU: В статье представлен стенд для исследования работоспособности защитного устройства на новой элементной базе для цепей тяговых двигателей электроподвижного состава постоянного тока.

EN: In article the presented stand for research working capacity of the accident protection device on new element base for circuits of traction engines electrorolling stock of a direct current.
Устройство защиты силовых цепей электроподвижного состава на новой элементной базе
О. Карзова: ORCID 0000-0003-3607-1188
Keywords: стенд; перевантаження; надійність; швидкодія; захисний пристрій; перегрузка; надежность; быстродействие; защитное устройство; the stand; an overload; reliability; speed; the accident protection device; КАЕ