Визначення економічної ефективності витрат на розробку, створення, освоєння виробництва та впровадження сімейства моделей вітчизняних сучасних пасажирських вагонів для швидкісних перевезень - Пшінько, Олександр Миколайович; Мямлін, Сергій Віталійович; Бараш, Юрій Савелійович; Гненний, Олег Миколайович; Федюшин, Юрій Михайлович; Приходько, Володимир Іванович; Шкабров, Олег Анатолійович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2005)
UA: Наведено розрахунок економічної ефективності від реалізації проекту із впровадження сімейства моделей вітчизняних сучасних пасажирських вагонів для швидкісних перевезень на залізницях України.

RU: Приведен расчет экономической эффективности от реализации проекта по внедрению семейства моделей отечественных современных пассажирских вагонов для скоростных перевозок на железных дорогах Украины.

EN: In article calculation of economic efficiency from realization of the project on introduction of family of models of domestic modern carriages for high speed transportations on railways of Ukraine is resulted.
Определение экономической эффективности затрат на разработку, создание, освоение производства и внедрение семейства моделей отечественных современных пассажирских вагонов для скоростных перевозок
The Definition of Economic Efficiency of Development Costs, Creation, Production and Implementation of Collection Models of a Modern Domestic Passenger Cars for High-Speed Transportation
О. Пшінько: ORCID 0000-0002-1598-2970; С. Мямлін: ORCID 0000-0002-7383-9304; Ю. Бараш: ORCID 0000-0001-5911-9805; О. Гненний: ORCID 0000-0002-2944-5105
Keywords: економічна ефективність; виробництво; швидкісне перевезення; экономическая эффективность; производство; скоростная перевозка; cost effectiveness; production; speed transportation; КУПББМ; КВВГ; КЕМ