Визначення параметрів та критеріїв для системи автоматичного контролю станів тональних рейкових кіл - Романцев, Іван Олегович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2011)
UK: На основі аналізу існуючих методів контролю тональних рейкових кіл проведено вибір параметрів і критеріїв для автоматизації контролю тональних рейкових кіл.

RU: На основе анализа существующих методов контроля тональных рельсовых цепей проведен выбор параметров и критериев для автоматизации контроля тональных рельсовых цепей.
Определение параметров и критериев для системы автоматического контроля состояний тональных рельсовых цепей
The Determination of Parameters and Options for the System of Tonal Frequency Railway Circuit Automatization Control
Keywords: методы контроля; тональные рельсовые цепи; автоматизация; методи контролю; тональні рейкові кола; автоматизація; control methods; tonal frequency railway circuit; automatization; КАТЗ