План железнодорожного пути, проблемы его съемки, расчетов и реализации - Корженевич, Иван Петрович; Суслов, О. А.; Торопов, Б. И. (Днепропетровский национальный университет железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна, Днепропетровск, 2010)
UK: Розглянуто сучасні проблеми плану залізничної колії від зйомки до реалізації проекту і запропоновано напрями їх вирішення.

RU: Рассмотрены современные проблемы плана железнодорожного пути от съемки до реализации проекта и предложены направления их решения.

EN: The modem problems of plan of railway track from survey to realization of project are considered and the directions of their solution are offered.
План залізничної колії, проблеми його зйомки, розрахунків і реалізації
The Plan of the Railway Track, the Problem of its Capture, Calculation and Implementation
Keywords: залізниця; залізнична колія; проект; розрахунок; железная дорога; железнодорожный путь; расчет; railway; railway track; project; calculation; КПБД