Технічні характеристики керамічної цегли : методичні рекомендації до лабораторних робіт - Громова, Олена Вячеславівна; Зінкевич, Андрій Миколайович; Афанасьєва, Тетяна Іванівна (Український державний університет науки і технологій, 2022)
UKR: Методичні рекомендації призначені для використання студентами 2 курсу денної форми навчання, освітній ступень – бакалавр, спеціальностей: 192 «Будівництво та цивільна інженерія»; 273 «Залізничний транспорт»; 274 «Автомобільний транспорт»; 183 «Технології захисту навколишнього середовища» під час виконання лабораторних робіт освітніх програм «Промислове та цивільне будівництво», «Архітектурне проєктування будівель і споруд», «Водопостачання та водовідведення», «Мости і транспортні тунелі», «Захист довкілля та техногенна безпека», «Залізничні споруди та колійне господарство», «Автомобільні дороги та аеродроми». Методичні рекомендації містять основні теоретичні положення для засвоєння матеріалу, методику проведення експерименту та обробки отриманих даних, контрольні питання.
О. Громова: ORCID 0000-0002-5149-4165; А. Зінкевич: ORCID 0000-0001-8609-1115
Keywords: методичні рекомендації; вимоги безпеки; лабораторні роботи; марка цегли; водопоглинання цегли; будівельні матеріали; 1781; КАПЗБМ