Очистка сточных вод от биогенных элементов - Долина, Леонид Федорович (Континент, Днепропетровск, 2011)
RU: В монографии рассматриваются вопросы, связанные с очисткой сточных вод от биогенных элементов. Для студентов, аспирантов, научных работников, проектировщиков, специализирующихся в области очистки вод и охраны окружающей среды.

UK: У монографії розглядаються питання, пов'язані з очисткою стічних вод від біогенних елементів. Для студентів, аспірантів, наукових працівників, проектувальників, які спеціалізуються у галузі очистки стічних вод та охорони довкілля.

EN: In this book the up-to-date technologies and constructions for waste waters treatment froms the biogenes element’s. This book will be helpful for students, postgraduates and experts working in the field of waste waters treatments, water supply and ecology.
Очищення стічних вод від біогенних елементів
Л. Долина: ORCID 0000-0001-6082-70912
Keywords: очистка; очищення; treatment; сточные воды; стічні води; wastewater; экология; екологія; ecology; монография; КГВ