Застосування конструктивних систем типу «рама - будівля» для перекриття великих прогонів - Юрков, Дмитро Андрійович; Банніков, Дмитро Олегович (Будівництво України, 2011)
UK: У статті описані приклади застосування конструктивних систем типу «рама - будівля» для перекриття великих прогонів. RU: В статье описаны примеры применения конструктивных систем типа «рама - здание» для перекрытия больших пролетов.
Применение конструктивных систем типа «рама - здание» для перекрытия больших пролетов
Д. Банніков: ORCID 0000-0002-9019-9679
Keywords: конструктивні системи; конструктивные системы; constructive systems; рама-будівля; рама-здание; frame-building; КБК