Пропускна та провізна спроможність залізниць - Козаченко, Дмитро Миколайович; Папахов, Олександр Юрійович; Логвінова, Наталія Олександрівна (Герда, м. Дніпро, 2017)
UKR: В навчальному посібнику викладено теоретичні відомості щодо розрахунків пропускної спроможності залізничних напрямків при різному технічному оснащенні. Розглядаються питання її підвищення за рахунок зміни способів організації руху поїздів та підвищенню технічного оснащення інфраструктури і тягового забезпечення. Призначений для виконання практичних і самостійних робіт, дипломного проектування студентами, які навчаються у вищих навчальних закладах за напрямом 275 «Транспортні технології» і вивчають дисципліну «Пропускна та провізна спроможність залізниць».

RUS: В учебном пособии изложены теоретические сведения по расчетам пропускной способности железнодорожных направлений при различном техническом оснащении. Рассматриваются вопросы ее повышения за счет изменения способов организации движения поездов и повышению технического оснащения инфраструктуры и тягового обеспечения. Предназначен для выполнения практических и самостоятельных работ, дипломного проектирования студентами, которые учатся в высших учебных заведениях по направлению 275 «Транспортные технологии» и изучающих дисциплину «Пропускная и провозная способность железных дорог».
Пропускная и провозная способность железных дорог
Д. Козаченко: ORCID 0000-0003-2611-1350; О. Папахов: ORCID 0000-0003-2357-8158; Н. Логвінова: ORCID 0000-0002-0730-247Х
Keywords: транспортні технології; організація руху поїздів; технічне оснащення інфраструктури; тягове забезпечення; пропускна та провізна спроможність залізниць; транспортные технологии; движение поездов; техническое оснащение инфраструктуры; тяговое обеспечение; пропускная и провозная способность железных дорог; КУЕР