Що потрібно змінити в економічній теорії, щоб вона стала потужним творчим інструментарієм? - Мямлін, Владислав Віталійович (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2021)
UKR: Вказано на таку помилкову економічну категорію як "прибуток", що гальмує розвиток економіки. Пропонуються нові економічні засади для створення високоефективної національної економіки.

ENG: It is proposed to exclude from the economic theory the false category of "profit", which leads to negative consequences and interferes with the normal functioning of the economy. It is proposed to use simulation modeling to check the correct functioning of macroeconomics on the basis of completely different principles.
Что необходимо изменить в экономической теории, чтобы она стала мощным творческим инструментарием?
What Needs to be Changed in Economic Theory in Order for it to Become a Powerful Creative Tool?
В. Мямлін: ORCID 0000-0002-8008-9097
Keywords: помилкові економічні категорії; прибуток; криза; макроекономіка; високоефективна економіка; нові економічні принципи; КВВГ