Дослідження і моделювання процедур менеджменту програмної інженерії при управлінні проєктами - Дудник, Ілля Петрович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: Магістерська робота виконана на 139 сторінках, містить 45 рисунків, 9 таблиць та 39 використані джерела. Об’єктом дослідження є інтелектуальні програмні засоби моделювання процедур менеджменту програмної інженерії при управлінні проєктами. Предметом дослідження є математичні моделі та алгоритми процедур менеджменту програмної інженерії при управлінні проєктами на основі інтелектуальних процедур асоціативної пам’яті мережі Хеммінга при не точно визначених характеристиках даних, а також на основі процедур редкуції математичних моделей і статистики «каппа Коена». Метою роботи являється є розвиток постановок завдань та удосконалення математичних моделей для завдань менеджменту програмної інженерії при управлінні проєктами, При цьому також передбачається реалізація завдань відтворення достовірних багатопараметричних моделей класифікації (ДБМК) при невизначених даних на основі застосування процедур редукції (метод граничних спрощень) та каппа статистики. Математичними моделями ДБМК являються структури параметрів (кількість і склад), тип даних і множина шаблонів, які складають базу даних/знань досліджуваної предметної області.

ENG: The master's thesis is performed on 67 pages, contains 21 figures, 6 tables and 27 sources used. In the master's thesis the norms of electromagnetic influence of rolling stock on rail circuits, methods of measuring electromagnetic influence of rolling stock on rail circuits, and issues of ensuring electromagnetic compatibility of traction network with rail circuits and known types of EMF sources were considered. The main parameters and characteristics of the ADC, accuracy and resolution of the ADC are highlighted. The basis of ADC operation and existing specifications, basic electrical parameters were also considered. The development of the ADC selection method to ensure the accuracy of measuring the parameters of harmonics in the traction current spectrum was considered. The purpose of the study is to improve the accuracy of spectral analysis of traction current. The object of research is a hardware-software complex for measuring harmonic interference in traction current.
Supplementation and Modeling of Software Engineering Management Procedures in Project Management
Keywords: менеджмент при управлінні проєктами; інтелектуальні процедури класифікації; модифіковані нейронні мережі Хеммінга; нечітка модель даних; модель даних типу коефіцієнтів впевненості; процедура редукції; статистика каппа Коена; багатовимірна класифікація; програмне забезпечення; electromagnetic compatibility; electric rolling stock; signaling and communication systems; rail circuits; harmonics of traction current; spectral analysis; measurement accuracy; ВКР; КІТ; TECHNOLOGY; TECHNOLOGY:: Information technology:: Computer science