Моделирование и анализ потоковых задач с неоднородньіми носителями - Скалозуб, Владислав Васильевич; Паник, Леонид Александрович (Днепропетровский национальный университет железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна, Днепропетровск, 2007)
RUS: В представленной статье выполнен анализ потоков, когда единицы потока имеют индивидуальные свойства(неоднородности).

UKR: У представленій статті виконаний аналіз потоків, коли одиниці потоку мають індивідуальні властивості (неоднорідності).

ENG: The analysis of streams is executed when units of stream have individual characteristics (heterogeneity) in the represented article.
Моделювання та аналіз потокових завдань з неоднородними носіями
Modeling and Analysis of Flow Problems with Inhomogeneous Media
В. Скалозуб: ORCID 0000-0002-1941-4751; Л. Паник: ORCID 0000-0003-1343-3000
Keywords: анализ потоков; аналіз потоків; analysis of streams; КІТ