Обґрунтування параметрів капітального ремонту мосту на км 26+630 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-25 - Таранов, Кирил Дмитрович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2026)
UKR: Магістерська робота виконана на 62 сторінках, містить 44 ілюстрації, 5 таблиць та 18 використаних джерел. В магістерській роботі були розроблені варіанти капітального ремонту автодорожнього мосту. Виконано техніко-економічне порівняння варіантів і визначення оптимального. Виконано розрахунок прогонової будови з монолітною плитою під тимчасові навантаження А15 і НК-100. Виконано аналітичний розрахунок пальового фундаменту та розрахунок палі в програмному комплексі Ліра. Мета дослідження – обґрунтування параметрів капітального ремонту мосту на км 26+630 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-25 (обхід с. Дубровиця) з урахуванням сучасних вимог до надійності, довговічності та безпеки експлуатації мостових споруд. Об’єкт дослідження – автодорожній міст. Метод дослідження – Аналітичний розрахунок. Розрахунок з допомогою розрахункового програмного комплексу Ліра.

ENG: The master's thesis is 62 pages long, contains 44 illustrations, 5 tables and 18 references. In the master's thesis, options for major repairs of a road bridge were developed. A technical and economic comparison of options was performed and the optimal one was determined. A calculation of a span structure with a monolithic slab for temporary loads of A15 and NK-100 was performed. An analytical calculation of a pile foundation and a pile calculation were performed in the Lira software package. Purpose of the study - justification of the parameters of the major repair of the bridge at km 26+630 of the public highway of state importance H-25 (bypass of the village of Dubrovytsia), taking into account modern requirements for the reliability, durability and safety of operation of bridge structures. Object of study is a road bridge. Research method is an analytical calculation. Calculation with the help of the calculation software package Lira.
Substantiation of the parameters of the overhaul of the bridge at km 26+630 on national highway N-25
НАУКОВИЙ КЕРІВНИК: Мірошник Віталій Анатолійович
Keywords: магістерська робота; автодорожній міст; капітальний ремонт; дефекти штучної споруди; розрахунок прогонової будови; палевий фундамент; master's thesis; road bridge; major repairs; defects in artificial structures; calculation of span structure; pile foundation; КТІ; ВКР; TECHNOLOGY