До питання про періодизацію україномовної літератури в Канаді - Накашидзе, Ірина Сергіївна (International Science Group, Boston, 2020)
UKR: У розділі монографії розглядається періодизація україномовної літератури в Канаді. Чітко виділяються чотири періоди, що співвідносяться із хвилями масової еміграції до цієї країни. Визначено, що поки немає підстав виділяти п'ятий період.
І. Накашидзе: ORCID 0000-0002-7816-2339
Keywords: україномовна поезія Канади; хвилі еміграції; українська література діаспори; колективна монографія; КУ