Аналіз конструкції та технічних характеристик нових вантажних вагонів виробництва Філії «Стрийський вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця» та ТзОВ «Дослідно-механічний завод «Карпати» на відповідність вимогам інтероперабельності - Пайончківський, Олег Миколайович (Укр. держ. ун-т науки і технологій, Дніпро, 2021)
UKR: В даній магістерській роботі проаналізовано нормативні бази України та Євросоюзу в галузі інтероперабельності, що стосується вантажних вагонів, проаналізовано параметри вантажних вагонів вітчизняного виробництва на відповідність зазначеним вимогам нормативних документів країн ЄС та розроблено рекомендації та схеми параметрів та характеристик вантажних вагонів відповідно до вимог інтероперабельності. Об'єктом дослідження виступали вантажні вагони, що випускаються Філією «Стрийський вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця» та ТзОВ ДМЗ «Карпати».

ENG: This master's thesis analyzes the regulatory framework of Ukraine and the European Union in the field of interoperability of freight cars, analyzes the parameters of domestic freight cars in accordance with the requirements of EU regulations and developed recommendations and schemes of parameters and characteristics of freight cars in accordance with interoperability requirements. The object of the study were freight cars manufactured by the Stryi Car Repair Plant Branch of Ukrzaliznytsia JSC and Karpaty DMZ LLC.
Analysis of the Design and Technical Characteristics of New Freight Cars Produced by the Stryi Car Repair Plant Branch of Ukrzaliznytsia JSC and Karpaty Experimental and Mechanical Plant LLC for Compliance with Interoperability Requirements
Keywords: автозчіпка; Вантажні вагони; візок вагона; технічні специфікації інтероперабельності; carriage bogie; hitch; technical specifications of interoperability; Freight cars; ВКР