До питання вибору системи охолодження тягових трансформаторів підвищеної частоти - Муха, Андрій Миколайович (УкрДазт, Харків, 2013)
UKR: Представлено порівняльний аналіз потужності втрат у тяговому трансформаторі промислової та підвищеної частоти з метою вибору його системи охолодження.

RUS: Представлен сравнительный анализ мощности потерь в тяговом трансформаторе промышленной и повышенной частоты с целью выбора его системы охлаждения.

ENG: The Presented benchmark analysis to powers of the losses in traction transformer industrial and raised frequencies for the reason choice of its system of the cooling.
К вопросу выбора системы охлаждения тяговых трансформаторов повышенной частоты
To Question of the Choice of the System of the Cooling Tractive Transformer Raised Frequency
А. Муха: ORCID 0000-0002-5629-4058
Keywords: частота; втрати; трансформатор; охолодження; потери; охлаждение; frequency; loss; transformer; cooling; КТЕМ