№ 3 (111) випуск. Наука та прогрес транспорту - (:unkn) unknown (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Журнал має за мету висвітлення актуальних питань наукового супроводження транспорту, рухомого складу, транспортної інфраструктури, інформаційних й інтелектуальних систем на транспорті та оприлюднення результатів фундаментальних і прикладних досліджень, сучасних наукових підходів до розробки технологій, аналізу управлінських, економічних й екологічних аспектів роботи підприємств транспорту та транспортного будівництва. Часопис включено до Переліку фахових наукових видань України, у яких можна публікувати результати дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора наук, кандидата наук та доктора філософії за такими спеціальностями: Комп’ютерні науки та інформаційні технології; Матеріалознавство; Галузеве машинобудування; Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; Теплоенергетика; Технології захисту навколишнього середовища; Будівництво та цивільна інженерія; Залізничний транспорт; Автомобільний транспорт; Транспортні технології (за видами).

ENG: The journal aims to illuminate the urgent problems of scientific support of the transport, rolling stock, transport infrastructure, information and intellectual systems on the transport and the disclosure of the fundamental and applied researches results, advanced scientific approaches to the technology development, analysis of management, economic and ecological aspects of transport enterprises operation and transport construction. The journal is included in the List of specialized scientific editions of Ukraine in which the results of thesis works for the degree of Doctor of Science, Candidate of Science and Doctor of Philosophy in the following specialties can be published: Computer Sciences and Information Technology; Material Science; Industrial Engineering; Electric power, electrical engineering and electromechanics; Heat power engineering; Environmental technologies; Construction and civil engineering; Railway Transport; Automobile Transport; Transport technologies (by types).
№ 3 (111) release. Science and Transport Progress
ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР ЖУРНАЛУ Козаченко Д. М., доктор технічних наук ЗАСТУПНИК ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА Банніков Д. О., доктор технічних наук ВИПУСКОВИЙ РЕДАКТОР Колесникова Т. О., кандидат наук із соціальних комунікацій
Editor-in-Chief Kozachenko D. M., Doctor of Technical Sciences Deputy Chief Editor Bannikov D. O., Doctor of Technical Sciences Executive Editor Kolesnykova Т. О., PhD of Social Communications
Keywords: автоматизовані та телематичні системи на транспорті; екологія; промислова безпека; електричний транспорт; енергетичні системи та комплекси; експлуатація та ремонт засобів транспорту; машинобудування; залізнична колія; автомобільні дороги; рухомий склад; тяга поїздів; транспортне будівництво; automated and telematic systems on transport; ecology; industrial safety; electric transport; power systems and complexes; operation and repair of transport means; mechanical engineering; railroad; roadway network; rolling stock; train traction; transport construction