Робочий орган скрепера (патент 58299) - Храмцов, Анатолій Миколайович (ДП "Український інститут промислової власності", м. Київ, 2011)
UK: Робочий орган скрепера містить ковш, шнековий транспортуючий механізм, напрямні та гідроциліндри.

RU: Рабочий орган скрепера содержит ковш, шнековый транспортирующий механизм, направляющие и гидроцилиндры.

EN: A working attachment of scraper includes a bucket, a screw transportation mechanism, guides and hydro-cylinders.
Рабочий орган скрепера (патент 58299)
Working Attachment of Scraper (patent 58299)
Keywords: МПК E02F 3/64; землерийно-транспортуюча техніка; конструкція робочого органа скрепера; обладнання скрепера; патент