Емоційне ресурсування як напрям супроводу співробітників бібліотеки: психологічний практикум (презентація) - Кузьменко, Тетяна Миколаївна (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2020)
UK: У виступі актуалізовано питання надання психологічних послуг співробітникам. Презентовано досвід реалізації проєкту "Емоційне ресурсування". Запропоновано до розгляду психологічний інструмент та техніки емоційного ресурсування.

EN: The speech touched upon the issue of providing psychological services to employees. The experience of realization of the project “Emotional resourceing” is presented. The psychological tool and techniques of emotional resourceing are offered for consideration.
Emotional Resourceing as a Direction of Accompanying Library Employees: Psychological Workshop (presentation)
Keywords: університетські бібліотеки; психологічні послуги; емоційне ресурсування; university libraries; psychological services; emotional resourceing