Вплив інвестицій на ефективність функціонування підприємств транспорту - Якимова, Алла Михайлівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ «ДКС Центр», 2010)
UK: У статті проаналізовано проблемні аспекти інвестиційної ситуації на підприємствах транспортної галузі. Визначені основні умови та заходи, що сприятимуть підвищенню рівня інвестування транспортних підприємств.

RU: В статье проанализированы проблемные аспекты инвестиционной ситуации на предприятиях транспортной отрасли. Определены основные условия и мероприятия, способствующие повышению уровня инвестирования транспортных предприятий.

EN: The problematic aspects of the investment situation in the transport industry were analyzed in the article. The basic conditions and measures were defined in the article for enhancing the level of transport investment companies.
Влияние инвестиций на эффективность функционирования предприятий транспорта
А. Якимова: ORCID 0000-0002-8261-4940
Keywords: підприємства транспортної галузі; предприятия транспортной отрасли; transport industry; інвестування; инвестирование; investment; ефективність; эффективность; efficiency; КФЕБ