Захист інформації в комп’ютерних мережах - Жуковицький, Ігор Володимирович; Остапець, Денис Олександрович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2024)
UKR: У навчальному посібнику викладено теоретичні основи захисту інформації в комп’ютерних мережах, перш за все в мережі Internet. Призначений для опанування освітньої компоненти «Захист інформації в комп’ютерних мережах» та дипломного проєктування за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації» для ОП «Кібербезпека та захист інформації» першого (бакалаврського) рівня.

ENG: The textbook outlines the theoretical foundations of information security in computer networks, primarily on the Internet. It is intended for mastering the educational component "Information Protection in Computer Networks" and diploma project in the specialty 125 "Cybersecurity and Information Protection" for the first (bachelor's) level program "Cybersecurity and Information Protection".
Protection of Information in Computer Networks
І. Жуковицький: ORCID 0000-0002-3491-5976; Д. Остапець: ORCID 0000-0003-1778-7770
Ліцензія Creative Commons «Attribution-NonCommercial-ShareAlike» 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) («Із зазначенням авторства – Некомерційна – Поширення на тих самих умовах» 4.0 Міжнародна)
Keywords: навчальний посібник; відкритий підручник; комп'ютерні мережі; сегментація мережі; міжсегментна атака; аналіз мережевого трафіку; хибний об'єкт; сніффінг (прослуховування); міжмережеві екрани; захищені віртуальні мережі (VPN); відкриті освітні ресурси; ліцензія (CC BY-NC-SA 4.0); training handbook; open tutorial; open textbook; computer networks; network segmentation; intersegment attack; network traffic analysis; false object; sniffing (eavesdropping); firewalls; secure virtual networks (VPN); license (CC BY-NC-SA 4.0); training manual; License Creative Commons «Attribution-NonCommercial-ShareAlike»; OER; КЕОМ; TECHNOLOGY; TECHNOLOGY:: Information technology:: Computer science