Комп'ютерні мережі (Частина 1) - Жуковицький, Ігор Володимирович; Заєць, Олексій Петрович; Дзюба, Володимир Володимирович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2023)
UKR: Навчально-методичні рекомендації призначені для використання студентами безвідривної форми навчання спеціальностей 123 «Комп'ютер-на інженерія» та 125 «Кібербезпека та безпека інформації» під час виконання лабораторних робіт з дисципліни «Комп'ютерні мережі» в першому модулі курсу. Навчально-методичні рекомендації містять основні теоретичні положення для засвоєння матеріалу, інструкції до виконання лабораторних робіт, вимоги до аналізу результатів та оформлення робіт, контрольні питання.
І. Жуковицький: ORCID 0000-0002-3491-5976; В. Дзюба: ORCID 0000-0003-3008-5669
Keywords: навчально-методичні рекомендації; лабораторні роботи; мережева топологія «зірка»; протокол ARP; Cisco Packet Tracer; Ubuntu; ipv4-адреси; 1895; КЕОМ; TECHNOLOGY; TECHNOLOGY::Information technology