Пристрій для протикорозійного захисту підземних споруд - Дьяков, Віктор Олексійович; Антонов, Андрій Владиславович; Мальгівський, Роман Михайлович (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, м. Київ, 2019)
UKR: Пристрій для протикорозійного захисту, який складається з двох послідовно з'єднаних діодів, спільна точка яких з'єднана з рейкою електричного рейкового транспорту та допоміжного струмовідводу. Виконаний з можливістю підключення одного або декілька джерел живлення, і додатково містить перетворювач, регульований блок живлення, блок заряду акумуляторної батареї, акумуляторну батарею, анодний заземлювач.
В. Дьяков: ORCID 0000-0002-6141-8393; А. Антонов: ORCID 0000-0001-5701-6087
Keywords: залізничний транспорт; корисна модель; антикорозійний захист; підземні споруди; патент; КІСЕ; C23F 13/20; МПК C23F 13/00