Розробка програмного комплексу (пакету програм) для навчальної системи з методів паралельного програмування - Багно, Сергій Сергійович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2022)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 98 сторінках, містить 50 ілюстрацій, 6 таблиць та 27 використаних джерел. В бакалаврській роботі зроблено повний розбір паралельного програмування. Проведене дослідження буде корисним для науковців, розробників, аспірантів та студентів, що спеціалізуються або цікавляться проблематикою паралельних обчислень. Запропонований навчально-методичний комплекс може широко застосовуватися як у практиці викладання, так і в організації самостійного навчання. Мета роботи – розглянути теоретичні основи розпаралелювання обчислень, вивчити особливості технології паралельного програмування на платформі .NET, вирішити практично ряд завдань і розробити навчально-методичний комплекс для перевірки знань студентів з даної тематики.

ENG: The bachelor's work was written on 98 pages, 50 illustrations, 6 tables and 27 verses. In the bachelor's work, a new analysis of parallel programming has been completed. Conducted research will be relevant for scientists, researchers, graduate students and students who specialize or deal with the problems of parallel calculations. The proponation of the teaching-methodical complex can be widely used both in practice and in the organization of independent teaching. Meta robots - look at the theoretical foundations of the calculation of parallel calculation, highlight the features of the technology of parallel programming on the .NET platform, practice a series of tasks and develop a basic methodological complex for reviewing students' knowledge of these topics.
Development of a Software Package (Software Package) for a Training System on Parallel Programming Methods
Keywords: паралельне програмування; багатопоточність; бібліотека TPL; бібліотека PLINQ; низькорівнева синхронізація; parallel programming; rich streaming; TPL library; PLINQ library; low-level synchronization; КІТ