Аніщенко, Людмила ОлександрівнаКрамаренко, Аліса ВасилівнаКаут, Ольга ВікторівнаШпортько, Ганна Юріївна2023-10-302023-10-302023Методичні вказівки до організації, порядку проведення виробничої практики під час підготовки фахівців за освітньою програмою «Менеджмент промислових та бізнес організацій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 – Менеджмент / Уклад.: Л. О. Аніщенко, А. В. Крамаренко, О. В. Каут, Г. Ю. Шпортько. Дніпро : Укр. держ. ун-т науки і технол., 2023. 26 с.https://crust.ust.edu.ua/handle/123456789/17664А. Крамаренко: ORCID 0000-0002-0386-9751; О. Каут: ORCID 0000-0003-4126-4961; Г. Шпортько: ORCID 0000-0001-7085-6136UKR: Методичні вказівки розроблені для здобувачів вищої освіти та викладачів, які здійснюють керівництво виробничої практики бакалаврів. Являють собою комплекс рекомендацій навчально-методичного характеру з організації, проходження і виконання звіту про проходження виробничої практики. Містять основні вимоги до змісту, структури, оформлення звіту про практику. Розкривають тематику індивідуального завдання, критерії оцінювання, організаційні аспекти захисту звіту про проходження виробничої практики. Призначені студентів спеціальності 073 – Менеджмент, за освітньою програмою «Менеджмент промислових та бізнес організацій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання. Друкуються за авторською редакцією.ukметодичні вказівкивиробнича практикаменеджментбакалаврський рівень1837КМ (ІПБТ)SOCIAL SCIENCESSOCIAL SCIENCES::Business and economicsSOCIAL SCIENCES::Social sciencesSOCIAL SCIENCES::Social sciences::EducationМетодичні вказівки до організації, порядку проведення виробничої практики під час підготовки фахівців за освітньою програмою «Менеджмент промислових та бізнес організацій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 – МенеджментOther