Капітальний ремонт автомобільної дороги з розробкою заходів безпеки руху - Іванченко, Єгор Сергійович (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Бакалаврська робота виконана на 57 сторінках, містить 5 ілюстрацій, 14 таблиць та 18 використаних джерел. У роботі застосовано такі методи дослідження, як аналіз нормативно-правової документації у сфері дорожнього господарства, польові обстеження технічного стану дорожнього полотна та інфраструктури, моделювання транспортних потоків та оцінка рівня аварійності, розрахункові методи з визначення параметрів конструкцій дорожнього одягу, порівняльний аналіз варіантів організації дорожнього руху

ENG: This Bachelor's thesis is 57 pages long, includes 5 illustrations, 14 tables and cites 18 sources. The research methods employed in the thesis include: analysis of regulatory and legal documentation in the road industry, field surveys of the technical condition of road pavement and infrastructure, modeling of traffic flows and assessment of accident rates, calculation methods for determining road pavement structure parameters, and comparative analysis of traffic management options
Major Repair of a Highway with Development of Traffic Safety Measures
Keywords: автомобільної дороги; поздовжній профіль; план автомобільної дороги; швидкість руху; безпека руху; плавність руху; час руху.; ВКР; КТІ; TECHNOLOGY