Исторія Института Инженеровъ Путей Сообщенія Императора Александра I-го за первое столѣтіе его существованія. 1810-1910 - (:unkn) unknown (Тип. Ю. Н. Эрлихъ, С.-Петербургъ, 1910)
RU: В труде собраны сведения о начале технического образования в России, создании Института путей сообщения и его деятельности за указанный период времени. К изданию прилагается указатель личных имен, список ссылок на использованные материалы.

UK: У праці зібрані відомості про початок технічної освіти в Росії, створення Інституту шляхів сполучення і його діяльності за вказаний період часу. До видання додається покажчик особистих імен, список посилань на використані матеріали.
Історія Інституту Інженерів Шляхів Сполучення Імператора Олександра I-го за перше сторіччя його існування. 1810-1910
Keywords: железнодорожный транспорт; высшее образование; залізничний транспорт; вища освіта