Фізичне виховання студентів спеціальних медичних груп - Чекмарьова, Наталя Григорівна; Хаджинов, Валерій Анастасійович; Чернявська, Олена Анатоліївна; Матлахов, Михайло Валерійович (European Open Science Space, Naples, Italy, 2025)
UKR: У статті показана роль фізичної культури у системі освіти та виховання студентської молоді. Проаналізувано сучасний стан занять з фізичного виховання для студентів спеціальних медичних груп. Поставлена мета та завдання дослідження, виклад основного матеріалу дослідження розкриває питання зазначеної теми. Розглянуті основні принципи, положення, структура щодо організації занять з фізичного виховання студентів у спеціальних медичних групах.
Н. Чекмарьова: ORCID 0009-0005-2474-5095; В. Хаджинов: ORCID 0009-0002-0127-2182; О. Чернявська: ORCID 0000-0001-9242-1846; М. Матлахов: ORCID 0009-0007-1474-2653
Keywords: фізичне виховання; спеціальні медичні групи; студенти; заклади вищої освіти; принципи; організація занять; КФКС; SOCIAL SCIENCES; SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports