Вплив довжини прямої вставки на безпеку руху вагонів суміжними переводами, укладеними за другою схемою - Мойсеєнко, Костянтин Володимирович; Шатунов, Олександр Васильович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2012)
UK: Наведено результати експериментального дослідження впливу довжини прямої вставки між суміжними стрілочними переводами, укладеними за другою схемою, на безпеку руху вагонів (за критерієм стійкості колеса від сходу з рейок).

RU: Приведены результаты экспериментального исследования влияния длины прямой вставки между смежными стрелочными переводами, уложенными по второй схеме, на безопасность движения вагонов (по критерию устойчивости колеса от схода с рельсов).

EN: Results of an experimental research of influence of length of a direct insert between adjacent switches, laid according to the second scheme, on traffic safety of cars (by a criterion of derailment resistance).
Влияние длины прямой вставки на безопасность движения вагонов по смежным переводам, уложенным по второй схеме
Influence of Length of Direct Insert on Safety of Motion of Cars on Contiguous Switches Laid According to the Second Scheme
О. Шатунов ORCID 0000-0002-1115-0093
Keywords: стрілочний перевід; вагон; безпека руху; пряма вставка; стрелочный перевод; безопасность движения; прямая вставка; switch; car; traffic safety; direct insert; КВВГ; КККГ