Антропологічні виміри філософських досліджень № 27, 2025 - (:unkn) unknown (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: У збірнику представлені наукові статті, що висвітлюють та осмислюють нові грані людського існування на початку нового тисячоліття. Окрема увага зосереджується на формах їх оприявнення та рефлексії у філософії науки, культури, техніки, мови. Збірник призначено для співробітників науково-дослідних організацій, наукових, науково-педагогічних та інженерних працівників, докторантів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів.
Anthropological Measurements of Philosophical Research № 27, 2025
Keywords: наукові статті; нові грані; форми оприявлення; філософія науки; science articles; forms of manifestation; new facets; philosophy of science; КФУ ФУЕЕП