Навчальна комп’ютерна програма “Switch on Your English” як інтерактивний засіб формування компетенції в діалогічному мовленні - Коробейнікова, Тетяна Ігорівна (манський державний педагогічний ун-т ім. Павла Тичини, 2012)
UK: У статті розглядається проблеми формування компетенції в діалогічному мовленні у майбутніх учителів в процесі вивчення англійської мови як другої іноземної. Описується структура, зміст та особливості організації авторської навчальної комп’ютерної програми "Switch on Your English" як інтерактивного засобу навчання.

RU: В статье рассматривается проблемы формирования компетенции в диалогической речи будущих учителей в процессе изучения английского языка как второго иностранного. Описывается структура, содержание и особенности организации авторской обучающей компьютерной программы "Switch on Your English" как интерактивного средства обучения.

EN: The article deals with the problems of future teachers’ education, especially, of developing their speaking competence in English as Second foreign language. The author describes the structure, content and peculiarities of organization of computer training program "Switch on Your English" as an interactive learning tool.
Обучающая компьютерная программа "Switch on Your English" как интерактивное средство формирования компетенции в диалогической речи
The Computer Training Program "Switch on Your English" as Interactive Mean of Dialogical Speech Competence Formation
Т. Коробейнікова: ORCID 0000-0001-9218-5409
Keywords: діалог; діалогічне мовлення; мультимедійна вправа; навчальне тестове завдання; навчальна комп’ютерна програма; диалог; диалогическая речь; мультимедийное упражнения; обучающие тестовое задание; обучающая компьютерная программа; dialogue; the dialogical speech; multimedia exercises; training test item; computer training program; КФП