Удосконалення колійного розвитку дільничної станції Д у зв'язку зі збільшенням обсягів її роботи - Купрін, Роман Юрійович (Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, Дніпро, 2020)
UK: В дипломній роботі проаналізовано практичний досвід реконструкції колійного розвитку залізничних станцій, виконано перевірку відповідності технічного оснащення станції збільшеним обсягам роботи, запропоновані варіанти реконструкції колійного розвитку станції, виконано дослідження щодо вибору раціональної конструкції горловини приймально-відправного парку, виконано проектування колійного розвитку станції Д за обраним варіантом удосконалення, удосконалено технологію роботи, розроблено добовий план-графік та визначені показники роботи станції після реконструкції.

EN: In the diploma work the practical experience of reconstruction of track development of railway stations is analyzed, check of conformity of technical equipment of station to the increased volumes of work is executed, variants of reconstruction of track development of station are offered, researches on a choice of a rational design of a mouth of receiving improvement, improved work technology, developed a daily schedule and determined the performance of the station after reconstruction.
Improvement the Track Development of the Section Station D due to the Increase of its Work Amount
Keywords: вузлова дільнична станція; вагонопотік; поїздопотік; технологія роботи; приймально-відправній парк; горловина; реконструкція; сортувальна гірка; добовий план-графік; junction section station; car flow; train flow; technology of work; receiving and dispatching park; neck; reconstruction; sorting slide; daily schedule; ВКР