Системотехнічне формулювання задачі відновлення об’єктів у встановлені терміни - Радкевич, Анатолій Валентинович (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ, 2005)
UKR: За допомогою двоїстої задачі в сітьовій інтерпретації розроблено модель, яка дозволяє виробити оптимальні організаційно-технологічні рішення з відновлення об’єктів у задані терміни.

RUS: С помощью двойственной задачи в сетевой интерпретации разработана модель, которая позволяет выработать оптимальные организационно-технологические решения по восстановлению объектов в заданные сроки.

ENG: By an ambivalent task in a network interpretation a model has been developed, which allows producing optimal organizational and technological solutions for renewal of facilities in a set timeframe.
Системотехническое формулирование задачи восстановления объектов в установленные сроки
System Formulation of the Problem of Reconstructing Objects within Deadlines
А. Радкевич: ORCID 0000-0001-6325-8517
Keywords: мережева інтерпретація; відновлення об’єктів; у задані терміни; сетевая интерпретация; восстановление объектов; в заданные сроки; a network interpretation; renewal of facilities; in a set timeframe; КВП; КБВ