Исследование эксплуатационной нагруженности несущих конструкций подвижного состава типа котлов большегрузных цистерн - Кельрих, Моисей Борисович (Днепропетровский институт инженеров железнодорожного транспорта., 1980)
RU: В роботі досліджується експлуатаційна навантаженість і динамічна міцність несучих конструкцій рухомого складу типу котлів великовантажних залізничних цистерн. Розроблено прискорений метод стендових випробувань на довговічність.

UK: В роботі досліджується експлуатаційна навантаженість і динамічна міцність несучих конструкцій рухомого складу типу котлів великовантажних залізничних цистерн. Розроблено прискорений метод стендових випробувань на довговічність.
Дослідження експлуатаційної навантаженості несучих конструкцій рухомого складу типу котлів великовантажних цистерн
Keywords: железнодорожный транспорт; подвижной состав; цистерны; несущие конструкции; динамика; залізничний транспорт; рухомий склад; цистерни; несучі конструкції; динаміка; railway transport; rolling stock; tanks; supporting structures; dynamics