Проектування та розроблення модуля аналізу динаміки виробництва та реалізації продукції - Бандоріна, Лілія Миколаївна; Дідус, О. М.; Климкович, Тетяна Олександрівна (Український державний університет науки і технологій, Дніпро, 2025)
UKR: Розглянуто питання проектування та розроблення модулю аналізу динаміки виконання плану виробництва та реалізації продукції у складі інформаційної системи підприємства, який дозволить оперативно виявляти відхилення від запланованих показників та вчасно коригувати стратегію підприємства. Робота виконана в рамках науково-дослідного проекту кафедри економічної інформатики «Методологія дослідження та удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій в управлінні суб'єктами господарювання» (державний реєстраційний номер 0123U105021). Дана розробка сприятиме підвищенню ефективності прийнятих управлінських рішень відповідно до ситуації через використання в процесі здійснення управлінської діяльності інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).

ENG: The article considers the issues of designing and developing a module for analyzing the dynamics of implementation of the production and sales plan as part of the enterprise information system, which will allow to quickly identify deviations from the planned indicators and timely adjust the enterprise strategy. The work was carried out within the framework of the research project of the Department of Economic Informatics “Methodology of research and improvement of information and communication technologies in the management of business entities” (state registration number 0123U105021). This development will help to increase the efficiency of management decisions made in accordance with the situation through the use of information and communication technologies (ICT) in the process of management activities.
Design and Development of a Module for Analyzing the Dynamics of Production and Sales
Л. Бандоріна: ORCID 0000-0003-1383-3098; Т. Климкович: ORCID 0000-0003-3889-0494
Keywords: динаміка; аналіз; план виробництва; модуль; проєктування; інформаційно-комунікаційні технології; модель; інтерфейс; dynamics; analysis; production plan; module; design; information and communication technologies; model; interface; КЕкІ; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; TECHNOLOGY::Information technology